Dansk metalbrag til Raise Your Horns 2018

NYE BAND-ANNONCERINGER

Festivalen Raise Your Horns præsenterer to nye, sprudlende aktuelle navne til årets festival

Så er vi atter klar til at lukke den sataniske kat ud af sækken ved at annoncere to danske navne, der skal være med til at file hjørnerne af Bornholm på grund af den moshpit, der uvægerligt vil opstå, når disse to bands optræder på øen til september.

Blandt de to navne er ingen ringere end legenderne CROCELL, der med sine over ti års eksistens næsten kan kaldes en dødsmetal-institution i dansk metal.

Bandet varsler nyt, men uanset, om de spiller nyt eller gammelt, vil hvert et nummer, eksekveret fra scenen, afsætte sit mærke på Bornholm for bestandig.

Her er lidt af bandets nye lyd. Nyheden fortsætter efter videoen.

Derudover kan vi præsentere det – atter – prisvindende band SOLBRUD, der netop er hjemvendt fra GAFFA-prisen med en hæder i form af bedste metal-udgivelse for skiven Vemod.

Bandet fortjener generelt alverdens hyldest med deres stemningsfyldte favntag på black metal-genren, der nok skal garantere den rette atmosfære på Raise Your Horns 2018.

 

Der er efterhånden rigeligt med grunde til at besøge Raise Your Horns, så vi sender dig fluks på vej til at købe billet HER.

Kontakt: info@raiseyourhorns.dk

 

— ENGLISH —>

 

Another two thundering bands are announced for Raise Your Horns 2018!

We can proudly present Danish CROCELL, who more or less is some Death Metal legends in the Danish ranks amongst likeminded bands.
This year they will release a new record, but no matter the age of the songs, we are looking forward to experience them live at Raise Your Horns \,,/

For fans of Black Metal, we have Danish SOLBRUD, who have just won – another – award in Denmark for their music.

We can’t wait to have them deliver som atmospheric metal at this year’s festival! Check both bands out up above.

 

You have already secured your ticket for the festival, right? Otherwise, you can do it HERE.

Contact: info@raiseyourhorns.dk