Defecto til Raise Your Horns 2018

Hvad I ønsker, skal I få

 

Danske Defecto kommer til Raise Your Horns 2018

 

En del af jer har efterspurgt, om vi ikke kunne tilføje bandet Defecto til årets festival, og vi vil da gerne efterkomme ønsker, så vi er stolte af at kunne tilføje metalgruppen Defecto til Raise Your Horns 2018.

Bandet har haft noget nær en kometkarriere, hvor de i løbet af de seneste få år har varmet op for både Rammstein og Metallica, men det er alt sammen kommet fortjent til bandet, da alle medlemmer er yderst dygtige musikere, der forstår at lave både sønderknusende sange og ørehængende melodier på samme tid.

Læs mere om bandet i den engelske version af nyheden her.

Programmet for dette års festival er tæt på at være fyldt op, og vi har tidligere skrevet om praktiske foranstaltninger vedrørende overnatning og rejsevejledning til Bornholm, som du kan læse mere om HER.

Ellers er det blot tilbage og sige, at du skal købe billet HER og holde øje med vores hjemmeside og Facebook-side HER.

 

***ENGLISH***

 

You wanted Defecto? So we present you Defecto \,,/

 

Some of you guys asked for the Danish band Defecto to become a part of this year’s festival, so we can proudly present the band to the poster for Raise Your Horns 2018!

DEFECTO is Denmark’s newest and finest addition to melodic and progressive metal, featuring huge catchy choruses, massive riffs, blazing solos and grandiose symphonies with a modern feel. Being spotted by grammy award winning producer Flemming Rasmussen (METALLICA), DEFECTO is without doubt the most promising addition to the Danish metal scene since Volbeat.

On December 1st 2017, DEFECTO’s anticipated second album “NEMESIS” was released to critical acclaim, scoring top grades in many Danish as well as international magazines. For NEMESIS, DEFECTO’s musical mission was to create songs that have an instant impact on the listener, with a focus on songwriting that breaks down musical barriers instead of trying to fit into a certain sound.

Although DEFECTO is a relative newcomer to the scene with only 2 albums under their belt, the band already boasts an impressive CV: doing sold out tours in Denmark, touring around Europe, playing at prestigious festivals such as COPENHELL and supporting giants such as METALLICA and RAMMSTEIN.

DEFECTO are definitely “one to watch” and their sophomore album NEMESIS is another step into proving their massive potential.

(More after the video)

 

We are almost complete with the live program for Raise Your Horns 2018, and we have already released information about accommodation and travel guide to Bornholm, which you can find HERE.

Other than that, we will once more recommend buying tickets for the Festival HERE.

Keep an eye out for further information on our site and Facebook-page HERE.