Frivillige

\,,/ Raise Your Horns søger frivillige! \,,/

 

Til vores første udgave af Raise Your Horns festivalen var det ikke blevet sådan en fortrinlig oplevelse for publikum, kunstnere og arrangørerne, hvis ikke vi havde haft sådan et godt team af frivillige til at assistere på mange forskellige fronter:

  • Scenevagter
  • Stagehands
  • Billettører
  • Dørmænd
  • All Round

Derfor håber vi, at du (måske sammen med andre, du kender) kunne tænke dig at trække i det frivillige arbejdstøj, hvor vi selvfølgelig kvitterer med fri adgang til festivalen over begge dage, den 13. og 14. september 2019.

 

Er du ikke bosat på Bornholm, så sørger vi for overnatning til dig.

Vi byder også på lidt mad og drikke under festivalen til dig som frivillig.

 

Skriv til frivillig@raiseyourhorns.dk for yderligere info.

 

Kærlige horn fra folkene bag Raise Your Horns \,,/ \,,/

PARTNERE