Raise Your Horns and FIGHT!!!

Vi har den store ære at præsentere den professionelle kampgruppe BURGENDA.

 

Gruppen har stor erfaring med forskellige måder at kæmpe realistisk på, og til Raise Your Horns 2019 vil gruppen fremføre 3 scenarier med brutale kampe både fredag og lørdag imellem nogle af koncerterne. Kampene vil have forskelligt variationer over vikinger, riddere og punks!

Herunder er gruppens scenarier kort beskrevet:

Vikingekamp:
”På scenen står Odin med en ravn på skulderen- hans ene øje er dækket. Han står som en skygge…to kæmpere kommer frem fra publikum, råbende og generende hinanden. De kommer op at slås og kæmper, indtil en af dem dør! Valkyrien kommer ind og vækker den døde viking, mens Odin løfter armene”

 

Ridderne:
”På scenen står en mand i en kutte- han holder et kors. Han står mægtigt på scenen med lyset på sig og til middelaldermusik. To fuldt udrustede riddere kommer frem og påkalder begge Gud for at hjælpe den enkelte til at vinde, mens de kalder hinanden syndere. De kæmper som sindsyge, og den ene af dem dør. Vinderen takker gud, og forlader scenen. En engel kommer ind, vækker den døde og tager ham med. Munken løfter korset, mens han synger.

 

Punkerne:
“På scenen står en person klædt i sort med armene krydsede. Der høres høj heavy metal. En meget aggressiv gadekamp starter begyndelsen, og den får en blodig og voldelig slutning! En efterlades døende. Lyset skifter, og til lyden af gjaldende horn rejser den døde kriger sig op som en zombie og vakler ud af scenen ledsaget til høj heavy metal, mens publikum RAISES THEIR HORNS!!!

Glæd dig til nogle spændende events på årets fedeste metal festival!

Køb billet HER.

Læs mere om Burgenda på burgenda.dk

Comment

Der er lukket for kommentarer.

PARTNERE