Spændende boder på Raise Your Horns 2019!

Endnu en tradition fortsætter

Udover musikken, mad og drikke vil der være spændende boder at besøge under årets festival!

 

Du har måske allerede hørt om det spændende tiltag med kampspil under årets Raise Your Horns, som du kan læse nærmere om HER.

Hvis man deltog i festivalen sidste år, vil man også kunne genkende lidt af det, vi nævner i det kommende, men ellers er der lidt spændende fra, om du vil have tegnet et rock-portræt, lavet en tatovering, købe noget musik-merch og mere til.

PORTRÆT!

For eksempel kan du ligesom sidste år få tegnet et flot rock-portræt af Rock Ikons. Du kan se eksempler på disse ved at klikke HER. – Det er desuden også fra Rock Ikons, at det øverste billede til denne artikel kommer fra.

 

SLIK OG SØDE SAGER!

Sweet Alice glæder sig til at stille op med en bod fyldt med søde sager til dette års Raise Your Horns.

Hos Sweet Alice vil du kunne få lidt til den søde tand – og alt er hjemmelavet! Du kan blandt andet få en god kop kaffe, the eller hjemmelavet varm chokolade. Dertil kan du nyde et lækkert stykke kage – der vil være et par at vælge imellem inklusiv et vegansk alternativ.

Vi tilbyder også et udvalg af lækre amerikansk inspirerede cookies med chokolade, nødder og andet godt. Og så tilbyder vi de lækreste, bløde, hjemmelavede Marshmallows med bla. kaffe, Baileys eller Jack Daniels.

Kig forbi, du vil ikke fortryde det!

 

BAND-MERCH!

Lidt men Godt & East Area Records.

Igen i år smeder Lidt men Godt & East Area Records rænkerne sammen og smækker en fed merchandisebod op.

Vi vil sælge lp-plader, cd’er og kassettebånd – metalmusik med knald på, og vi sælger både nyt og 2. hand-musik.  Vi sælger også merchandise såsom patches, T- shirts, armbånd, caps, metal-magasiner, klistermærker og meget, meget mere.

Ligesom sidste år vil vi sælge merchandise for de optrædende bands, såfremt de ønsker det, og vi vil også præsentere den officielle Raise Your Horns T-shirts, samt Raise Your Horns merchandise- mere info følger.

Boden vil være bemandet under hele festivalen, så du kan komme og finde lige præcis den skive, du mangler, eller det merch, du bare MÅ have med hjem fra Raise Your Horns.

 

TATOVERING!

Raise Your Horns er utroligt stolte af at kunne præsentere Ta2 Skarnet på festivallen. Sidste år havde vi også en tatovør tilknyttet, hvilket var en stor succes. I år er det også en rigtig dygtig tatovør, som vi har fået shanghajet, og ikke nok med det- Skarnet, der også lyder navnet Martin, har ud over rødder i graffitiverdenen også bornholmske rødder.

Ta2skarnet har praktiseret tatovering siden 2010. Han tegner meget i fri hånd og har sin styrke i den mørke og dystre ende af Tattoo-verdenen- et perfekt match til en metalfestival! Dette giver sig udtryk i fede tattoos indenfor bla. Darkart, Biomechanic & Demons straight out of Hell.

Men Ta2skarnet kan dog også bestikkes til at lave små fine feminine tattoos, hvis det påkræves.

Til festivalen vil Skarnet have et udvalg af tatoveringer med, som kan tusses til festivalpriser.

PARTNERE