Raise Your Horns udsolgt/venteliste // Raise Your Horns sold out/waiting list

Danish
Efter at de sidste billetter er solgt, kan vi hermed meddele, at årets festival er udsolgt et halvt år før afvikling. Med alle 170 billetter solgt afholder vi festivalen ud fra samme restriktioner som sidste år, hvor Raise Your Horns var den eneste succesfuldt gennemførte metalfestival i Danmark efter nedlukningen i marts. Nåede du ikke at få billet, kan du skrive dig op på vores venteliste i tilfælde af, at vi modtager information om, hvordan vi på forsvarlig vis kan åbne op for salg af flere billetter. Af hjertet tak for jeres støtte og interesse. Vi ses i september!

English
Following the last few tickets sold, we hereby announce that this year’s festival is sold out six months before its execution. With all 170 tickets sold, we will organize the festival based on the same restrictions as last year, where Raise Your Horns was the only metal festival accomplished successfully in Denmark following the lockdown in March. If you did not manage to get a ticket, please sign up for our waiting list in case that we receive information of how to safely open for further ticket sales. From the bottom of our hearts thank you for the support and interest. See you in September!