Flere billetter frigivet til Raise Your Horns // More tickets released for Raise Your Horns

Efter regeringens udmelding om lempelse på restriktionerne kan vi med glæde bekendtgøre, at der nu er frigivet 60 billetter til festivalen. Skulle det lykkes at få afsat billetterne, vil vi undersøge, om yderligere antal kan frigives. Ydermere vil festivalen nu blive afviklet med stående koncerter uden andre adgangskrav end billet og gyldigt Coronapas.

Da mange festivaler har måttet aflyse, er vi glade for endnu en gang at kunne afvikle Raise Your Horns, der var den eneste succesfuldt eksekverede metalfestival i Danmark efter nedlukningen i marts 2020. Der måtte implementeres en række restriktioner for at gennemføre festivalen, hvilket bl.a. betød, at publikum skulle sidde ned til koncerterne. Disse restriktioner kan således glædeligvis udelades i år.

Publikum kan opleve 12 hårdtslående bands fra ind- og udland heriblandt det prisbelønnede danske death metal band BAEST samt stærke navne fra Sverige, Hviderusland, Polen, Tyskland og Spanien. Raise Your Horns afvikles for fjerde gang i Musikhuzet Rønne d. 10-11 september.

English
Following the declaration from the Danish Government about easing restrictions, we are happy to announce that 60 tickets have been released for the festival. If we succeed in selling the tickets, we will figure out if further numbers can be released. Furthermore, the festival will now feature standing shows and will require nothing but a ticket and valid Corona-passport to access.

Since many festivals have had to cancel, we are glad to once again be able to carry out Raise Your Horns which was the only successfully executed metal festival in Denmark following the shutdown in March 2020. Several restrictions had to be implemented which for instance meant that the audience had to sit down for the shows. Luckily, these restrictions can be left out this year.

The audience can expect twelve hard hitting bands National and International including award winning Danish death metal band BAEST along with strong acts from Sweden, Belarus, Poland, Germany and Spain. Raise Your Horns will be held for the fourth time in Musikhuzet Rønne September 10th-11th.