Aflysninger – og 2 nye annonceringer/ Cancellations- but 2 new bands.

>> Der er stadigvæk biletter til Raise Your Horns 2021- køb dem her <<

Vi er kede af at kunne meddele at, Withering Surface desværre er blevet forhindret. Vi har forsøgt at løse situationen, men det har ikke været muligt. I stedet for WS, kommer danske CHRONICLE, og dem kan du læse mere om her.

Vores ene hovednavn, Naglfar, har bedt om at blive rykket til 2022, hvilket vi arbejder på at få til at lykkes. Istedet har vi fået fat på en super fed erstatning, nemlig finske “…AND OCEANS”, som du kan læse mere om her.

**English**
We’re sorry to annonce that Withering Surface has unfortunately been prevented for Raise Your Horns. We have tried to resolve the situation, but it has not been possible. Instead of WS, “CHRONICLE” is coming, and you can read more about them here.

Our one main name, Naglfar, has asked to be moved to 2022, which we are working to make successful. Instead, we’ve got a super cool replacement, namely “… AND OCEANS”, which you can read more about here.

VI SES SNART TIL RAISE YOUR HORNS 2021 – HORNS UP!!

BAEST (DK) – …AND OCEANS (FI) – AFSKY (DK) – LOTAN (DK) – DÉCEMBRE NOIR (DE) – TUNGSTEN (SE) – VANSIND (DK) – VALKENRAG (PL) – EASTERN HIGH (SE) – HAVAMAL (SE) – CHRONICLE (DK) – SIX STRING SLAUGHTER (DK).