Vil du være med?

Vil du være frivillig?

En festival kræver meget planlægning, og en masse frivilligt arbejde. Derfor kan vi godt bruge hjælp. Så kontakt os, hvis du vil være frivillig. Kontakt os på frivillig(a)raiseyourhorns.dk

Vil du være sponsor?

Vi er hele tiden på udkig efter sponsorere- lokale såvel som globale. En festival koster penge at organisere og udføre, og vi arbejder professionelt med at skaffe midler, så Bornholm kan have en helt unik metal festival, også i årene der kommer. Så har du lyst til at være med, og blive profilleret sammen med andre samarbejdspartnere, så skriv til os på marketing(a)raiseyourhorns.dk

Vil du have en bod til årets Raise Your Horns ?

Madboden kræver en særlig aftale med os, men ellers er det op til dig, hvad du vil sælge. Du har her en mulighed for at sælge fx merch, tøj, musik, kager, kunst, eller lignende.
Som udgangspunkt opsættes alle boder udendørs, med mindre andet aftales med festivalledelsen. Festivallen sørger for el, sikkerhed, og rammerne, og du sørger selv for telt, borde, etc.
Kontakt os på marketing(a)raiseyourhorns.dk

Pris for opsat bod på Raise Your Horns Festival i to dage (udendørs):

Alle madboder: DKK 1000 inkl. moms.
Madboden skal være bemandet fra festivallens start fredag kl 15.00, til minimum kl 24.00 fredag. Om lørdagen skal madboden være bemandet fra kl 12.00 til minimum kl 24.00. Køb af mad bod giver ikke armbånd/ adgang til koncertsalen! Endagsbillet eller partout billet skal købes separat.

Alle andre boder: 500 kr pr mand, der står i boden + 100 kr for 3×3 m stadeplads. Priserne er incl. moms. Boden kan åbne/ lukke efter eget behov. Hver person, der betales for i boden, får partout armbånd til festivalen.

Ovenstående revideres 2020.