Generel info/FAQ

MAD
Der vil være madvogne på festivalpladsen, hvor der kan købes mad til både vegetarer/veganere og kødspisere. Egen mad må ikke medbringes på festivalpladsen. Der vil lørdag fra kl. 10.00-11.00 være mulighed for at købe brunch (diverse brød/marmelade/ost/havregryn/kaffe/te/juice) til kr. 130. Brunchbillet skal købes i forsalg senest 1 uge inden festivalen.

DRIKKEVARER
Der kan købes Svaneke Øl, vand og spiritus på festivalen til rimelige priser. Vi kan anbefale, at man køber vores kander til øl. Her sparer man penge ved refills og minimerer brugen af glas. Egne drikkevarer må ikke medbringes på festivalpladsen og vil blive konfiskeret af vagterne.

STOFFER
Der er nultolerance overfor brug eller besiddelse af stoffer. Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig klipning af armbånd og bortvisning.

RYGNING
Der er afmærkede områder, hvor der må ryges. Smid dine skodder i de tilhørende askebægere, og vær med til at holde området rent. Vær opmærksom på brandfare i naturområderne omkring festivalen.

HANDICAP
Pladsen er ikke fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere og pladsen er ujævnt terræn med græs, grus og bakker. Det kan i nogle tilfælde skabe udfordringer at komme rundt på pladsen.

KLIMAANSVARLIGHED
Svaneke Bryg er 100% økologisk og CO2 neutralt. Vi sælger kander til øl, der kan genbruges med refill. Vi arbejder på, at alt mad såvidt muligt også vil være økologisk.

ØKONOMI
Der kan betales med mobilepay eller kontant. Der er ikke mulighed for at betale med kreditkort på festivalen.

STRØM/MOBIL
Der vil ikke være elektricitet tilgængelig på campingområdet. På festivalpladsen vil der være ladestationer, hvor man kan sætte sig og oplade sin telefon. Egen oplader skal medbringes.

WI-FI
Der er ikke wi-fi tilgængeligt på festivalen.

FOTOGRAFERING
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til koncerterne. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.

Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder, der tages, er kun til privat brug og må ikke benyttes i kommercielle øjemed.

FRIVILLIG
Raise Your Horns er 100% drevet af frivillige kræfter. Ønsker du at være frivillig, kan du tilmelde dig ved at skrive til spillestedetbornholm@gmail.com.

OVERSKUD
Al overskud i foreningen efter endt festival går til festivalen. Et godt overskud går derfor til at videreudvikle Raise Your Horns år efter år.

VI PASSER PÅ HINANDEN
På Raise Your Horns er der altid en masse frivillige, vagter og samaritter til at passe godt på dig, skulle du være uheldig. Vi ønsker at levere et trygt og velkommende festivalmiljø til vores gæster, så de får en god oplevelse.

KONTAKT OS
Hvis du skulle ligge inde med spørgsmål, som du ikke fik besvaret her, så tag endelig kontakt til os, så svarer vi så hurtigt som muligt.