Generel info/ FAQ

Sorry….not in English….yet…

Generalforsamling: Der indkaldes hermed til generalforsamling i foreningen Raise Your Horns onsdag d 29/1-2020 kl 16.00 – 18.00 på Vietsvej 15, Bornholm. Generalforsamlingen afsluttes med aftensmad, og der vil under hele generalforsamlingen blive afspillet tung og høj musik.

Dagsorden:
– Formandens beretning.
– Kasserens beretning.
– Foreningens vedtægter.
– Valg til bestyrelsen. Formanden er ikke på valg. Følgende valgposter skal besættes: Kasser, næstformand.
– Planlægning af RYH 2020.
-Evt.

“Hvem er I?”. Foreningen Raise Your Horns blev stiftet i 2017, og lige nu er vi 4 lokale metal- hoveder, der er i fuld gang med at planlægge festivallen. Formanden er Thomas Stibolt. Bestyrelsen konstitueres efter generalforsamlingen. Årets grafik og design laves af Morten Grønnegård. Websiden laves af Thomas Bugge.

“Hvordan er musikken og lyden til festivallen?” Vi har KUN fede bands på programmet 🙂 og udover det, så har vi lagt stor vægt på at have hyret nogle super- gode lydmænd, der kan lave lyd til metal !

“Hvad med øl og mad? “ Der er MASSER af øl til meget gode priser. Udover fadøl, så sælger vi også øl i kander, og kanden er din bagefter, og den har selvfølgeligt årets fede tryk på. Udover dette er der et udvalg af andet alkohol, sodavand, kaffe, osv. Der er altid en madbod til festivallen.

Laver/ sælger I Merchandise?” DET GØR VI DA ! Årets grafiske design får vi trykt på T- shirts, kander, patches, plakater, og alt sammen kan købes til fair priser til festivalen. I år står Morten Grønnegård for vores grafik, og det ser bare fedt ud !!

“Band merch og boder? Og må jeg lave en bod?” De fleste optrædende bands har merch og musik med, som de selv står for at sælge. Udover dette har vi tradition for, at der er boder med tatovør, mad/ kaffebod, samt musik/ merch. Alt sammen meget metal. Har du lyst til at komme og sælge noget, så må du da gerne det, men du skal købe en fuld partout billet til 500 kr + 100 kr for selve standen. Kontakt os, for at høre mere.

”I bruger pentagrammer og mærkelige symboler – er I satanister?” – NEJ vi er ikke satanister, men inden for de hårde musikgenrer, bruger man alle mulige symboler til at udtrykke sin musik og kunst med- og vi gør som forening det samme, i vores tryksager, plakater, etc. Det er som et teater, eller en film, hvor man også bruger teaterblod.

”Hvad bruger I overskuddet til?” – Alt overskud i foreningen går til foreningen, fx til at betale transport til bands, supplere musikudstyr til festivallen, etc. Der trækkes ikke penge ud af foreningen!

”Er det sikkert at gå til jeres arrangementer?”– JA, vi har styr på sikkerheden, både via vores dygtige frivillige, og også rent forsikringsmæssigt. Så kom bare og giv den gas 🙂