Transport

Du kan komme til Bornholm med færge eller fly.

Bil/gående: Bornholmslinjen
Bornholmslinjen er færgeselskabet, der sejler til øen. Det er her, du bestiller, hvis du skal til øen med bil eller som gående. Færgen sejler fra Ystad til Rønne (1 time og 20 minutter) og fra Køge til Rønne (5 timer med mulighed for overnatning).

Kombardo Expressen
Kombardo Expressen er Bornholmslinjens busselskab. Bussen kører fra DGI Byen i København og ombord på færgen i Ystad.

Fly til Bornholm
Den hurtigste måde at komme til øen på er med fly. Ruten varetages af DAT, og det tager ca. 30 minutter at flyve fra Kastrup til Rønne. I perioder flyves der også fra Aalborg og Billund.

Transport til festivalen i bus
Der vil være en daglig shuttlebusafgang fra Rønne til festivalpladsen i Østermarie fredag/lørdag ca. kl. 12 med mulighed for at stige på ved Åkirkeby/Nexø/Svaneke. Der vil også være bus lørdag og søndag kl. 01.30 fra Raise Your Horns til Rønne henover Svaneke/Nexø/Åkirkeby samt søndag kl. 10.

Billet til hver afgang koster 50 kr., uanset hvor du stiger på og af, og skal købes på billetto.dk. Der kan kun købes busbillet i forsalg indtil den 25/8.

Det er også muligt at tage en lokal bus 4 fra Rønne eller Nexø/Svaneke og stå af i Østermarie og gå ca. 3 km til festivalpladsen. Se køreplaner på BAT eller Rejseplanen.

Transport til festivalen i bil
Du kan også vælge at køre til Raise Your Horns i egen bil. Der er gratis parkering ved indkørslen til Lyrsbyvej 32. Parkering er afmærket, og anvisninger fra vagt skal følges. Der må ikke parkeres langs vejen ind til festivalen, da den skal være fri til brandvej.