Overnatning

CAMPING
Camping kan tilkøbes for kr. 150 pr. telt eller campingvogn. Campingbilletten skal købes i forsalg. Du må først sætte telt/vogn op fra fredag 6/9 kl. 12.00, når du har fået anvist en plads. Vi gør opmærksom på, at der ikke er mulighed for strøm på campingpladsen. Enhver brug af åben ild såsom at tænde bål, anvende enhver form for stearinlys, myggelys og lign. er strengt forbudt af sikkerhedsmæssige hensyn. Overtrædelse medfører klipning af armbånd og bortvisning.

Der vil på campingpladsen være et område, hvor der må ryges. Her vil der være tønder til at smide cigaretskodder i. Campingpladsen er på et naturområde med marker og skov omkring, så hold orden, og smid dit
affald i de opstillede containere.

Det er ikke muligt at bade på festivalen.

Campingområdet skal være tømt søndag 8/9 senest kl. 10.00. Husk at medbringe dit skrald m.m.

VANDREHJEM
Svaneke Vandrehjem har værelser i forskellige størrelser til rimelige priser. Du kan som gæst til Raise Your Horns få 10% rabat, hvis du skriver en mail til dem, hvor du oplyser, at du deltager i festivalen. Rabatten kan kun opnås ved at skrive til dem og ikke ved at booke på websitet. Se mere på: https://www.svanekevandrerhjem.dk/. Kontakt: mail@svanekevandrerhjem.dk.