Satanisk søuhyre svømmer til Bornholm

Lotan er et råt og til tider melodisk black metal projekt dannet i 2020 inspireret af navne som Marduk, Rotting Christ og Satyricon. De har indtil nu udgivet to EP’er og et album, som de er i færd med at skrive opfølgeren til. Lotan er en af frontløberne i den nye generation af dansk black metal, og vi ser frem til at byde det nu veletablerede band velkommen tilbage til Bornholm.

English
Lotan is a raw and at times melodic black metal project formed in 2020 inspired by names such as Marduk, Rotting Christ, and Satyricon. So far, they have released two EPs and one album which they are currently writing the follow-up to. Lotan is one of the front runners of the new generation of Danish black metal, and we look forward to welcoming back the now well-established band to Bornholm.