Death metal veteraner vender tilbage

De danske death metal veteraner vender tilbage til Raise Your Horns efter en forrygende optræden i 2022. I 2023 kunne Shadowspawn fejre 10-års jubilæet for bandets dannelse med udgivelsen af albummet ’Blasphemica: Absolution Carved From Flesh’, der er tung old-school groove inspireret af den amerikanske scene fra 80’erne og 90’erne. Vi er henrykte over at have death metal mestrene tilbage på bornholmsk jord i 2024.

English
The Danish death metal veterans return to Raise Your Horns following their incredible performance in 2022. In 2023, Shadowspawn could celebrate the 10-year-anniversary of the formation of the band with the release of the album ’Blasphemica: Absolution Carved From Flesh’ which is heavy old-school groove inspired by the American scene of the 80s and 90s. We are thrilled to have the death metal masters back on Bornholmian soil in 2024.