Første annoncerede navn til RYH 2024

Det bornholmske band BeCursed er det første annoncerede navn til Raise Your Horns 2024. Bandet spiller en blanding af death, black og doom metal og består af musikere med 25+ års erfaring fra den danske metalundergrund. Siden dannelsen i 2020 har kvartetten spillet flere koncerter bl.a. som opvarmning for Artillery og Vansind. Vi er stolte over at kunne offentliggøre et lokalt band som det første navn på årets program.

English
Bornholmian band BeCursed is the first name announced for Raise Your Horns 2024. The band plays a mix of death, black, and doom metal and consists of musicians with 25+ years of experience from the Danish metal underground. Since forming in 2020, the quartet has played a few shows including supporting Artillery and Vansind. We are proud to be able to reveal a local band as the first name on this year’s program.