Første hovednavn offentliggjort

Det melodiske death metal band LIVLØS vender tilbage til Raise Your Horns efter fem år – denne gang som headliner. Bandet er en af bannerførerne for moderne dansk death metal med energiske optrædener og personlige sange, der har dybe rødder i både amerikanske og skandinaviske metaltraditioner. Gruppen er i øjeblikket i gang med indspilningen af deres nye album, der står til udgivelse senere i år, som vi ikke kan vente med at opleve live.

English
Melodic death metal band LIVLØS returns to Raise Your Horns after five years – this time as headliner. The band is one of the standard bearers for modern Danish death metal with energetic performances and personal songs that have deep roots in both American and Scandinavian metal traditions. The group is currently recording their new album which is set for release later this year that we cannot wait to experience live.