Programmet er komplet

2. hovednavn på Raise Your Horns 2024 er det svenske speed/pagan/death/black projekt Kvaen, der udgiver sit tredje album ‘The Formless Fires’ i juni i år. Kvaen har spillet koncerter og festivaler over hele Europa inkl. i Danmark med Lotan. Denne bliver dog deres første optræden på Bornholm, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at fuldende programmet med dette fantastiske band.

English
2nd headliner of Raise Your Horns 2024 is Swedish speed/pagan/death/black project Kvaen who releases its third album ‘The Formless Fires’ in June of this year. Kvaen have played concerts and festivals all over Europe incl. Denmark with Lotan. However, this will be their first performance on Bornholm, and we could not be more thrilled to complete the program with this fantastic band.