Svenske ekstremister vender tilbage

Da det svenske symfoniske black/death metal band Zornheym sidst spillede på Raise Your Horns, var det med siddende publikum. Derfor er vi begejstrede for nu at kunne se dem i deres rette element foran energiske mennesker, når de vender tilbage til Raise Your Horns. Bandet er på vej med deres tredje album, der endnu en gang er baseret på konceptet om dramatiske narrativer om rædsler, som foregår på et sindssygehospital.

English
When Swedish symphonic black/death metal band Zornheym last played Raise Your Horns, it was with a seated audience. That’s why we are thrilled to now be able to see them in their right element in front of energetic people, upon their return to Raise Your Horns. The band have their third album on the way, which is once again based on the concept of dramatic narratives about horrors that take place in a mental hospital.