Norsk dødssymfoni spiller igen

Det norske symfoniske death metal band Deception vender tilbage til Raise Your Horns med et helt nyt album i bagagen. ’Daenacteh’, der udkom for nyligt på Mighty Music, er bandets andet album siden 2018 og indeholder en endnu større lyd end tidligere med flere eksperimenterende passager og harmonier. Gruppen har spillet koncerter over hele Europa og vender nu endelig tilbage til Bornholm efter fem år.

English
Norwegian symphonic death metal band Deception return to Raise Your Horns with a brand-new album under their belt. ’Daenacteh’, which released recently on Mighty Music, is the band’s second album since 2018 and contains an even bigger sound than before with more experimental sections and harmonies. The group has played shows all over Europe and is finally returning to Bornholm after five years.