Sortklædte krigere hæver hornene igen

Det danske melodiske death/folk metal band Vanir vender tilbage til Raise Your Horns efter fem år med et helt nyt anmelderrost album i bagagen. Publikum kan se frem til at opleve sanger Martin Rubini to gange på årets festival, da han både fungerer som vokalist i Vanir og Lotan. Gruppen har udgivet i alt syv album, og forhåbentlig får vi serveret nyt såvel som gammelt materiale inkl. naturligvis nummeret ‘Raise Your Horns’.

English
Danish melodic death/folk metal band Vanir return to Raise Your Horns after five years with a brand new critically acclaimed album under their belt. The audience can look forward to experiencing singer Martin Rubini twice on this year’s festival, since he is the vocalist of both Vanir and Lotan. The group has released seven albums total, and hopefully we will get served new as well as old material incl. of course the song ‘Raise Your Horns’.