Billetnyt // Ticket news

Aflysning: På grund af krigen i Ukraine har festivalen valgt at aflyse kontrakten med Raven Throne fra Belarus. Vi håber, at vi engang i en fredeligere fremtid får muligheden for at hente dem til Raise Your Horns. Vi arbejder på en erstatning for Raven Throne, og vi melder noget ud, så snart det er på plads.

Billetnyt: Salget af billetter ser ganske fornuftigt ud, og vi er en måned foran salget fra sidste år, så vent derfor ikke for længe med at sikre dig adgang til vores 5-års fødselsdag… Køb din billet her.

Vi ses til september!

Cancellation: Due to the war in Ukraine, the festival has chosen to cancel the contract with Raven Throne from Belarus. We hope that someday in a more peaceful future we will have the opportunity to bring them to Raise Your Horns. We are working to get a replacement for Raven Throne, and we’ll announce something as soon as it’s in place.

Ticket news: Sales are going well, and we are a month ahead of sales from last year so don’t wait too long to secure your entrance for our five-year-anniversary… Buy your ticket here.

See you in September!

Support peace through music!